Laddar Evenemang
  • Det här evenemanget har passerat. Se mer av vad som händer på bryggeriet här

Alla hjärtans dag öl- och chokladprovning!

  • 2018.02.14
  • Tid: 18:00 - 20:00
  • Nya Carnegiebryggeriet

Choklad sägs vara en av de mest romantiska råvarorna. Och vi på bryggeriet tycker att öl fungerar i alla lägen – i alla fall om man väljer rätt typ av öl. Till Alla hjärtans dag sätter vi ihop en unik provning för att visa att dessa två hantverk går alldeles utmärkt tillsammans. På provningen utforskar vi vad för öl som kan kombineras med vilken typ av choklad genom att testa oss igenom olika öl- och chokladkombinationer som vi tror kommer få er i rätt Alla hjärtans Dag stämning.

Tillsammans med vår vän och sjöstadsgranne Omnomnomn Chocolaterieguidar vi er genom en provning av olika öl tillsammans med utvalda handgjorda choklader & praliner. Eva som äger och driver OmnOmnOmn berättar om hur hon gör sina praliner och vi berättar om olika öl som passar till. Ni kommer också få chans att premiärprova Evas specialgjorda Krakataupralin, självklart tillsammans med vår stout Krakatu. Färdigpackade praliner från OmnOmnOmn kommer även finnas till försäljning i baren för de som vill ta med sig hem praliner efter provningen.

14 platser finns. 495 kr/person. Boka genom att mejla namn, antal och mobilnummer till olprovning@nyacarnegiebryggeriet.se senast fredag den 9:e februari. Kärlek!

Länk till Facebook eventet nedan:

Alla hjärtans dag öl- och chokladprovning